Tilaus yhteensä

39,00 ALV 24%

Qty:

SSL-sertifikaatin asennus

SSL-sertifikaatti käytännössä kertoo selaimille sivustosi olevan turvallinen. Et välttämättä halua, että ensimmäiseksi asiakkaasi näkee varoituksen ”Tämä sivusto ei välttämättä ole turvallinen, haluatko silti jatkaa sivustolle”.SSL-sertifikaatti aktivoidaan webhotellin palveluntarjoajan toimesta ja me asennamme sen sivustollesi.

Miksi SSL-sertifikaatti?

Haluatko, että verkkosivustosi sijoittuu paremmin Googlessa ja saa kävijöiden ehdottoman luottamuksen? Se on helppo saavuttaa SSL-varmenteella, joka antaa sivustollesi korkeimman suojaustason.

Ei ole salaisuus, että Internet ei ole maailman turvallisin ympäristö. Verkkopetokset ja henkilöllisyysvarkaudet ovat valitettavasti nykyään melko yleisiä asioita. Siksi sekä käyttäjät että hakukoneet suosivat sivustoja, jotka takaavat vierailijoiden henkilötietojen ja esim. ostotapahtumien turvallisuuden. SSL-varmenteen käyttö on helpoin tapa varmistaa ne.

Positiivinen SSL-varmenne tarjoaa korkeimman suojaustason verkkosivustollesi sen sisäänrakennetun standardin mukaisen salauksen ansiosta. Kun tilaat SSL-seertifikaatin asennuksen, voit huolettomammin unohtaa odottamattomat tietojenkalasteluhuijaukset, tietorikkomukset tai muut verkkouhat.

Kun SSL-varmenne on lisätty, sinulla on sivusto, joka käyttää salattua HTTPS-protokollaa. Osoitepalkissa näkyy vihreä lukon turvasymboli, joka osoittaa, että verkkosivustosi on suojattu. Nykyään vihreän lukon puuttuminen voi pilata liiketoimintasi netissä, koska tämä pieni symboli osoittaa, että sivustoosi voidaan luottaa. Se varmistaa verkkotunnuksen asiakkaillesi ja todistaa, että kaikki lähetetyt tiedot on salattu eikä niitä voida varastaa. Tämä on erityisen tärkeää verkkokaupoille. Ne eivät voi toimia tehokkaasti, jos asiakkaat eivät halua kirjoittaa arkaluontoisia tietoja, kuten nimeä, sähköpostiosoitetta ja luottokortin numeroa sivustolle. Kaikki nämä edut ovat kuitenkin hyödyllisiä myös tavallisille verkkosivustoille.

Live Chat

Aloita keskustelu asiantuntijamme kanssa ja saat vastauksia kysymyksiisi heti.
Aloita Chat nyt

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Lähetä sähköpostia milloin tahansa! Me vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
asiakaspalvelu@kotisivukauppa24.fi

SOITA MEILLE

Soita meille ja saat välitöntä neuvoa tai apua asiakaspalvelustamme.
020 734 6060 | 044 983 5345

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SSL-sertifikaatin asennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *