Miksi WordPress kotisivut yritykselle kotisivukaupasta?

Kotisivut yritykselle

WordPress kotisivut yritykselle kotisivukaupasta

Miksi kotisivukauppa perustettiin?

Monet yrittäjät tekevät kalliin teettämisen sijasta kotisivut yritykselle itse kotisivukoneilla tai muilla vastaavilla ohjelmilla, ilman mitään osaamista kotisivujen teosta tai ymmärrystä asettelusta ja graafisesta suunnittelusta. Tämä johtaa usein lopputulokseen ”saa kelvata” ja kotisivuista on enemmän haittaa kuin hyötyä – asiakasmagneetin sijaan uudet kotisivut toimivat karkottimena hyvästä tarkoituksesta huolimatta. Yrityksille uskottavuus on kaikki kaikessa ja se tunne asiakkaalle pitää luoda jo yrityksen verkkosivulla.

 

Kotisivukauppa on uusi palvelu Suomessa ja uudet palvelut herättävät aina kysymyksiä, jonka lisäksi monilla on ennakkoluuloja tai epävarmuutta, koska ollaan niin sanotusti ”tuntemattomilla vesillä”. Tässä jutussa kerromme lisää palvelustamme ja yrityksestämme, jotta tiedät kenen kanssa olet tekemisissä ja millaista palvelua hankkimassa. Kerromme sinulle miksi useat yritykset ovat jo ostaneet WordPress kotisivut yritykselle kotisivukaupasta.

 

Mietitkö sinäkin näitä?

  • Voinko luottaa toimittajaan, jos tilaan kotisivut kotisivukaupasta?
  • Halvalla ei voi saada hyviä kotisivuja yritykselle!
  • Näin halvassa palvelussa on pakko olla ”koira haudattuna” ja on varmasti jotain kuukausimaksuja…
  • Kotisivujen saaminen kestää liian kauan.
  • En osaa voi muokata kotisivuja tai ainakin se on liian vaikeaa, koska minulla ei ole aiempaa kokemusta kotisivujen käyttämisestä.
  • Miten saan apua, jos en osaa jotakin?

Alla on avattu vastauksia yleisimpiin, mieltä askarruttaviin ja tärkeisiin kysymyksiin.

Voinko luottaa toimittajaan, jos tilaan kotisivut kotisivukaupasta?

Meillä on vuosien kokemus WordPress kotisivuista ja tunnemme WordPressin kuin omat taskumme. Olemme tehneet lähes tuhat räätälöityä kotisivua yrityksille vuodesta 2014 alkaen. Vaihtoehtoisesti olemme uudistaneet asiakkaidemme nettisivuja, koska he eivät ole olleet tyytyväisiä toisilta tekijöiltä saamiinsa nettisivuihin ja ovat kokeneet tulleensa petetyiksi maksaessaan reilusti ja saadessaan ”liukuhihna” kotisivut yritykselle.

 

Jotta tiedät kenen kanssa olet tekemisissä, voit käydä tutustumassa toisiin kotisivuihimme osoitteessa https://uudetkotisivut.fi ja käydä lukemassa asiakkaidemme arvostelut Googlesta. Olemme saaneet asiakkailtamme arvosanaksi 4,9/5, joka on millä tahansa mittarilla mitattuna erittäin vakuuttava osoitus luotettavuudesta ja ammattimaisuudesta.

 

Halvalla ei voi saada hyviä kotisivuja yritykselle!

Useimpien aloittavien yrittäjien ja pk-yritysten mielestä kotisivujen teko on järjettömän kallista. Uudet yrittäjät tai pk-yritykset eivät halua maksaa kotisivuista nelinumeroisia summia, kun rahaa ei muutenkaan ole liikaa käytettävissä ja silti he tarvitsevat ammattimaiset verkkosivut yritykselleen. Moni on valmis käyttämään hieman aikaa omien kotisivujen tai verkkokaupan tekoon, mutta samalla ajattelevat, etteivät osaa päivittää verkkosivuja millään tavalla. Liukuhihnatyönä kotisivuja tekevät yritykset luonnollisesti ruokkivat tätä ajatusmallia pitääkseen kiinni omista palveluistaan.

 

Nettisivut yritykselle

Kotisivukaupan perustamisen ajatuksena on mahdollistaa yrityksille ammattimaiset kotisivut järkevällä hinnalla ja ilman riskiä. Ennen yritykset joutuivat maksamaan kohtuuttomia summia tietämättä mitään lopputuloksesta. Nyt kaikki WordPress kotisivut ovat esikatseltavissa täysin toimivina sivustoina ja niihin voi tutustua läpikotaisin ennen tilaamista. Näin asiakas tietää mitä on tilaamassa, eikä pelkoa harha-askelista ole. Saat katselemasi kotisivukokonaisuuden sellaisenaan, kun tilaat kotisivut kotisivukaupasta ja tiedät että sivusto on ammattimainen sekä toimiva.

Näin halvassa palvelussa on pakko olla ”koira haudattuna” ja on varmasti jotain kuukausimaksuja…

Niin sitä voisi nopeasti luulla ja tätä olemmekin saaneet vakuutella useampaan otteeseen, lopputuloksena useita tyytyväisiä asiakkaita. Ei ole mitään koiraa haudattuna, vaan täysin aito ja rehellinen palvelu täsmälleen kuten olemme luvanneet. Kaikki kotisivumme on esillä samalla tavalla kuin vaatteet sovitettavissa vaatekaupassa ja kotisivujen yhteyteen ei ole pakko tilata mitään lisäpalveluja.

 

Jos päädyt valitsemaan lisäpalvelun, niin lisäpalvelumme ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kertamaksullisia ja niiden hinnat on selvästi esittetty palvelun yhteydessä. Et voi vahingossa tilata mitään kuukausimaksullista palvelua. Suosituimmat lisäpalvelut ovat WordPress optimointi & turvallisuus sekä SSL-sertifikaatin asennus (molemmat kertamaksullisia à 39,00€) ja nämä ovat suositeltuja kaikille kotisivuille, mutta eivät välttämättömiä.

Kotisivujen saaminen kestää liian kauan

Yritykset joutuvat usein odottamaan kotisivujen valmistumista usein viikkoja tai jopa kuukausia ja olemme kuulleet myös tapauksista, joissa rahat on mennyt ja kotisivuja ei koskaan saatu. Kotisivukaupasta kotisivut saa yhdessä arkipäivässä valmiiksi asennettuna, ja pääset julkaisemaan omat nettisivusi käytännössä saman tien. Varsinkin monelle uudelle yritykselle on tärkeää saada nettisivut heti liiketoiminnan alkaessa, eikä odotella loputtomasti niiden valmistumista ja liiketoiminnan käynnistymistä.

 

Jos päädyt valitsemaan lisäpalvelun, niin lisäpalvelumme ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kertamaksullisia ja niiden hinnat on selvästi esittetty palvelun yhteydessä. Et voi vahingossa tilata mitään kuukausimaksullista palvelua. Suosituimmat lisäpalvelut ovat WordPress optimointi & turvallisuus sekä SSL-sertifikaatin asennus (molemmat kertamaksullisia à 39,00€) ja nämä ovat suositeltuja kaikille kotisivuille, mutta eivät välttämättömiä.

En osaa voi muokata kotisivuja tai ainakin se on liian vaikeaa, koska minulla ei ole aiempaa kokemusta kotisivujen käyttämisestä

Kaikki sivustot toimitetaan asiakkaalle valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina, joten jäljelle jää vain sivuston helppo muokkaus omaan käyttöön sopivaksi tai senkin voi tilata edullisena lisäpalveluna. Helppo muokkaus tarkoittaa, että sinulla ei tarvitse olla mitään koodaustaitoja muokataksesi kotisivujasi. Kotisivuilla on maailman paras kotisivueditori, jonka käytön oppii ensikertalainenkin hetkessä. Tämän lisäksi käytössäsi on asiakaspalvelumme sekä ilmaisia oppaita, joissa näytetään ja opetetaan kotisivujen käyttö kattavasti.

 

Katso alla oleva video, jossa näytetään kotisivujen tilaaminen kotisivukaupasta ja kotisivujen muokkaaminen omalle yritykselle sopivaksi.

Miten saan apua, jos en osaa jotakin?

Asiakaspalvelumme on asiakkaita varten ja olemme töissä arkisin kello 17:00 asti. Asiakaspalvelumme on asiakkaidemme toimesta kiitelty ja tavoitteenamme on jatkaa samalla mallilla. Meille voit soittaa tai laittaa viestiä ja vastaamme nopeasti. Saat takuulla apua kysymyksiisi ja usein vastauksen mukana tulee kuvakaappaus tai videonpätkä, jonka avulla pääset eteenpäin.

 

Meillä vastaa sähköposteihin tai puheluihin aina henkilö, joka osaa sinua auttaa. Emme pallottele asiakkaitamme useiden henkilöiden välillä, eikä sinun tarvitse odotella vastausta kysymyksiisi päiväkausia. Me lupaamme ratkaista ongelmasi nopeasti ja selkokielellä ja sinä pääset asiassasi eteenpäin. Voit kokeilla tätä lupausta laittamalla meille viestiä ja kysymällä mitä tahansa mieltä askarruttavaa, niin saat selvitettyä asiakaspalvelumme tason saman tien. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, on vain epämääräsiä vastauksia ja niitä et saa meiltä.

 

Kiitos kun jaksoit lukea tänne asti! Laittele viestiä tai soittele jos heräsi kysymyksiä, niin jutellaan ja katsotaan miten voisimme olla avuksi.