Verkkosivujen lisäpalvelut

Lisäpalvelut WordPress verkkosivuille

Mitä lisäpalvelut ovat ja tarvitsenko niitä? Tässä artikkelissa avaamme tietoa lisäpalveluista ja minä takia ne ovat hyödyllisiä. Käytännössä voit tehdä kaiken myös itse tai voit pyytää ketä tahansa WordPress-osaajaa toteuttamaan ne, eikä sinun tarvitse ostaa niitä meiltä.

Lisäpalvelut on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole omaa osaamista tai halua / aikaa opetella kaikkien asioiden tekemistä itse. Kaikki lisäpalvelumme on hinnoiteltu niiden toteuttamiseen käytettävän ajan mukaan ja olemme pyrkineet pitämään hinnoittelun asiakkaalle edullisena.

Lisäpalvelujen kuvauksen voit lukea kunkin palvelun kohdalta erikseen ja tarvittaessa asiakaspalvelustamme saat lisää tietoa. Tästä linkistä voit katsoa kaikki lisäpalvelumme.

 

Mitä lisäpalvelut ovat?

Lisäpalveja on useisiin käyttötarkoituksiin. Osa lisäpalveluista auttaa parantamaan WordPress kotisivujen turvallisutta, osa tekee kotisivuista ja verkkokaupoista nopeampia ja osa helpottaa omaa työtäsi uuden verkkosivusi käyttöönotossa.

Osa lisäpalveluista on lähes välttämättömiä ja ne on suositeltavaa tehdä itse, tilata meiltä tai muulta ammattilaiselta. Näitä ovat mm.

  • SSL-sertfikaatin asennus, eli SSL-salaus
  • GDPR tietosuoja-asetukset
  • WordPress optimointi ja turvallisuus

Osa lisäpalveluista taas perustuu tarvitsemiisi lisäosiin tai siihen, miten paljon haluat tehdä itse. Näitä ovat mm.

  • Lisäkielivalinnat, jos haluat monikielisen verkkosivun
  • Ajanvarauskalenteri, jos verkkosivuiltasi halutaan mahdollistaa ajanvaraus
  • Logon ja sivuston värimaailman vaihto, jos et halua itse käyttää aikaa tähän

 

Lisäpalvelut voidaan jakaa karkeasti seuraaviin kategorioihin:

  • Verkkosivupalvelut

Verkkosivupalveluilla helpotat ja nopeutat uuden sivustosi käyttöönottoa ja saat uuden sivustosi käyttövalmiina tai voit valita vain ne palvelut, jotka koet tarvitsevasi.

  • Optimointipalvelut

Verkkosivut voidaan optimoida hakukoneille, ne voidaan tehdä nopeammiksi ja niiden turvallisuutta voidaan parantaa.

  • Suunnittelupalvelut

Tarvitseko logon, tuote- tai vektorikuvien suunnittelun tai muuta graafista suunnittelua kokeneen designerin tekemänä?

  • Webhotellit ja domainit (kotisivujen ylläpitopalvelut)

Sinulla voi olla jo verkkotunnus ja kotisivutila hankittuna, jolloin et tarvitse tätä palvelua. Jos et vielä ole hankkinut verkkosivuillesi verkkotunnusta kotisivutilaa, meiltä saat erityyppisille sivustoille räätälöidyt palvelut edullisesti verkkosivuston tilaamisen yhteydessä.

 

Tarvitsenko lisäpalveluja?

 

Lyhyt vastaus tähän on: et välttämättä. Kaikki riippuu siitä, miten paljon osaat itse tehdä tai haluat opetella tekemään. Sivuiltamme ja Googlesta löytyy opastus lähes kaikkeen, mitä voit uusille verkkosivullesi itse tehdä. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti. Kuten aiemmin tässä artikkelissa jo mainittiin, jotkin asiat uudelle sivustollesi on kuitenkin syytä tehdä, riippumatta niiden tekijästä: WordPress turvallisuus, SSL-salaus, GDPR…

Tutustu lisäpalveluihimme ja mieti mistä sinulle on oikeasti hyötyä ja mitä oikeasti tarvitset. Jos et osaa päättää, kysy asiakaspalvelustamme neuvoa.

Kaikkia palveluja ei edes tarvitse ottaa kerralla, koska WordPress kotisivuja ja verkkokauppoja voidaan helposti laajentaa aina tarvittaessa. Voit tilata lisäpalvelut helposti verkkokaupastamme myös myöhemmin ja me liitämme ne osaksi verkkosivujasi.

Käytännössä ainoa asia mitä tarvitset uuden verkkosivusi käyttöönottamiseksi, on WordPress yhteensopiva webhotelli (fyysinen kotisivutila) ja verkkotunnus. Nämä voit hankkia sadoilta eri palveluntarjoajilta tai saat meiltä sivustollesi räätälöidyt vaihtoehdot edullisesti.

Tutustu lisäpalveluihimme ja valitse ne joita tarvitset.