Tilaus yhteensä

0,00 ALV 24%

  • Sivuston tyyppi ja lisäkielien määrä
Qty:

Lisäkielivalinnat verkkosivuillesi

  • Monikielitoiminnallisuuden lisääminen (WPML)
  • Kielivalikon integrointi
  • Google käännökset alkuperäisestä tekstistä

Miksi tarvitset kielivalinnat?

Sinulla voi olla yritys, joka toimii eri maissa, tai verkkokauppa, joka myy tuotteita eri kieliä puhuville asiakkaille. Tässä tapauksessa monikielinen sivusto on välttämätön. Et vain tarjoa parempaa käyttökokemusta, vaan autat myös kumppaneitasi ja asiakkaitasi löytämään tietoa ja tuotteita paljon nopeammin. Kun sinulla on monikielinen sivusto, osoitat, että välität ihmisistä, joiden kanssa työskentelet, heidän ajastaan ​​ja viihtyvyydestään.

Toinen etu on, että voit hallita eri kieliversioita erikseen. Esimerkiksi kun otat käyttöön palveluja, jotka koskevat vain yhtä aluetta, voit näyttää kyseiset palvelut vain yhdellä sivustosi kieliversiolla. Tai kun joitain tuotteita ei voida lähettää muutamaan tiettyyn maahan, voit piilottaa ne. Usean kielen tarjoaminen antaa sinulle paljon vapautta ja pystyt ymmärtämään paremmin asiakkaiden tarpeita ja reagoimaan niihin paremmin.

Palvelumme avulla toteutamme ja konfiguroimme toiminnot hallita sivustosi eri kieliversioita. WordPressissä käytämme WPML-laajennusta. Se on alan johtava ratkaisu, joka toimii saumattomasti monien muiden laajennusten kanssa.

Tarvittavan laajennuksen asennuksen ohella lisäämme sivustollesi uusia kieliä. Lisäksi luomme ja näytämme kielenvaihtajan, jotta sivustosi kävijät voivat valita haluamansa kielen. WPML: n avulla voit jopa aktivoida vaihtoehdon valita sivustosi versio kävijän selaimen kielen perusteella.

Kun olemme tehneet asennuksen, sinun on vain lisättävä sisältösi (tuotenimet ja kuvaukset, tekstit jne.)muilla kielillä hallintapaneelin kautta.

Huom:

Sisällön lisääminen muilla kielillä ei sisälly. Määritämme kuitenkin tarvittavan kielen (kielet) ja voit itse helposti lisätä eri kielien tekstit. Jos haluat käyttää sekä oikealta vasemmalle että vasemmalta oikealle tekstiä, RTL-muunnos voi olla tarpeen (lisäpalvelu, joka ostettava erikseen).

Live Chat

Aloita keskustelu asiantuntijamme kanssa ja saat vastauksia kysymyksiisi heti.
Aloita Chat nyt

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Lähetä sähköpostia milloin tahansa! Me vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
asiakaspalvelu@kotisivukauppa24.fi

SOITA MEILLE

Soita meille ja saat välitöntä neuvoa tai apua asiakaspalvelustamme.
020 734 6060 | 044 983 5345

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lisäkielivalinnat verkkosivuillesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *