Usein kysyttyä

Voimmeko olla avuksi?

Katso oppaat ja vastauksia useipiin kysymyksiin tai ota yhteyttä ja kysy meiltä.

Usein kysyttyä…

Ostamiseen Ja Tilaamiseen Liittyvät Kysymykset

Millä maksutavoilla voin maksaa
Maksujen välittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy) ja voit valita useista sinulle sopivista maksutavoista: Pankki- ja luottokortit, Verkkopankkimaksaminen, Jousto, Yrityslasku tai Mobiilimaksu.
Miten kauan kestää, että saan kotisivut käyttööni
Asennamme tilaamasi kotisivut yhden arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Jos olet tilannut lisäpalveluja, niissä toimitusajat vaihtelevat muutamasta tunnista muutamaan päivään lisäpalvelusta riippuen ja asennamme usein tilatut lisäosat kotisivujen asennuksen yhteydessä.

Toimitusaikaan vaikuttaa myös vastausaikasi mahdollisiin lisäkysmyksiimme, jotka ovat välttämättömiä tilauksesi asentamiseksi (esim. mahdolliset tunnukset webhotelliisi jos et tilaa sitä meiltä).
Miksi Webhotelli on pakko valita verkkosivujen tilauksen yhteydessä?
Webhotelli on fyysinen tila, jonne verkkosivujen tiedostot asennetaan jotta sivusto voi toimia. Joe et ole vielä hankkinut webhotellia, saat meiltä kotisivuille ja verkkokaupoille räätälöidyt webhotellit edullisesti haluamallasi verkkotunnuksella. Webhotelli on helppo tilata verkkosivujen tilaamisen yhteydessä. Mikäli sinulla on jo WordPress yhteensopiva webhotelli, asennamme verkkosivun olemassaolevaan webhotellisi.

Yleiset Sivustoihin Liittyvät Kysymykset

Voinko tehdä asiakkaalleni sivuston käyttämällä valmiita sivujanne?
Kyllä. Voit tilata haluamasi kotisivut yritykselle tai verkkokaupan ja asennamme sivuston puolestasi. Voit myös tilata mahdolliset lisäpalvelut meidän tekeminä tai tehdä muutostyöt itse asiakkaallesi.
Mistä löydän hyviä kuvia uusille nettisivuilleni, jos minulla ei ole omia?
Voit tilata meiltä lisäpalveluna 15 ammattitason kuvaa edullisesti ja käyttää niitä kuten haluat sivustollasi. Ilmaiseksi voit etsiä hyviä kuvia esimerkiksi https://www.freepik.com tai https://pixabay.com/ kuvapankeista. Meillä on Premium oikeudet mm. Freepik.com kuvapankkikuviin ja saat ne meiltä lisätilauksena.
Miten voin muokata sivustoani itse ilman ammattilaista?
Voit muokata sivustoasi helposti ilman koodaustaitoja Elementor kotisivueditorilla, joka sisältyy kaikkiin verkkosivuihimme. Elementorin Elementor PRO lisäosalla saat edullisesti käyttöösi satoja ominaisuuksia, joilla muokkaat uusista kotisivuistasi juuri sellaiset kuin haluat. Elemntorin käytön oppii hetkessä ilman aiempaa kokemusta ja saatavilla on satoja oppaita ja videoita editorin käyttöön. Halutessasi voit tilata meiltä video-oppaan, joka on tehty suomeksi juuri sinun kotisivuillesi!
Miksi ostaisin valmiit kotisivut, enkä teettäisi niitä ammattilaisella?
Kaikki valmiit sivustomme ovat ammattilaisten tekemiä ja suurin syy on hintaero: saat korkealaatuiset ja valmiit nettisivut vain muutamalla kympillä. Sinun ei tarvitse palkata kallista kotisivujen tekijää tai yritystä ja maksaa siitä nelinumeroisia summia. Toinen hyvä syy on toimitusaika: yleensä vastaavien sivustojen tekoon menee vähintään pari viikkoa ja usein paljon kauemmin, meiltä saat uuden verkkosivusi käyttövalmiina yhdessä arkipäivässä. Kysymmekin sinulta: Miksi maksaisit satoja tai tuhansia euroja, koska saman saat muutamalla kympillä?
Mitä kaikkea tilaamaani sivustoon sisältyy?
Tilaamaasi sivustoon sisältyy täsmälleen samanlainen sivusto valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina, kuin esittelyssä ja esikatselutilassa on näytetty. Saat kaikki sivustoon sisältyvät kuvat, ikonit ja muut elementit vapaasti käytettaväksesi kotisivuillasi. Kaikkiin sivustoihimme sisältyy WordPress ja Elementor editori, joihin toimitamme tunnukset salatulla yhteydellä heti sivuston asennuksen jälkeen. Lisäksi uuteen sivustoosi sisältyy mahdollisesti valitsemasi lisäpalvelut niiden kuvausten mukaisesti.
Mitä saan ja mitä en saa tehdä tilaamillani verkkosivuilla?
Saat:
Tehdä kotisivuista tai verkkokaupasta sen näköisen kuin haluat ja muokata sitä vapaasti joko omaan käyttöösi tai asiakkaallesi.

Et saa:
Jälleenmyydä, monistaa tai jakaa verkkosivuja uudelleen (kuten me teemme) Et saa käyttää yhtä sivustoa kuin yhteen projektiin. Jos haluat käyttää samaa sivustoa useammalle sivustolle tai useampaan projektiin, sinun tulee ostaa sivusto aina uudelleen.
Tuleeko minulle mitään kuukausi- tai muita kausiluonteisia maksuja?
Lähtökohtaisesti sivustoissamme ei ole mitään kuukausi tai muitakaan kausiluonteisia ja toistuvia maksuja. Vapaavalintaisista lisäpalveluista osa on kuukausi- tai vuosimaksullisia ja esimerkiksi kotisivujen asentamiseen vaadittava webhotelli on usein kuukausimaksullinen, riippumatta palveluntarjoajasta.
Voinko ostaa vain haluamani kuvan jostain sivustosta?
Et voi. Vaihtoehtoisesti voit ostaa pelkän lisäpalvelumme, jossa valittavanasi on 15 korkealaatuista kuvaa. Usein kuvapankistamme löytyy vastaavanlainen kuva, jota sivutolla on käytetty.
Voinko palauttaa tilaukseni, jos muutan mieltäni?
Voit peruuttaa tilauksen, jos emme ole aloittaneet vielä tilauksesi asennusta. Kun olemme aloittaneet tilauksesi asennuksen, tilausta ei voida enää peruuttaa. Asennus tehdään aina manuaalisesti, eikä sitä ole automatisoitu. Oletamme että asiakkaamme tietävät mitä tilaavat, koska kaikki sivustomme on esitelty esikatselutilassa sellaisenaan.

Verkkokauppoihin Ja Lisäpalveluihin Liittyvät Kysymykset

Kauanko lisäpalvelujenne toimituksessa kestää?
Tämä riippuu lisäpalvelusta. Suurimmassa osassa lisäpalveluja toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää ja toimitusaika on kerrottu jokaisen lisäpalvelun tiedoissa palvelukohtaisesti.
Voinko tilata lisäpalvelut myöhemmin vai pitääkö ne tilata heti?
Voit tilata lisäpalvelut myös myöhemmin, jos tuntuu että niille tulee tarvetta.
Mitä maksutapoja voin käyttää jos tilaan verkkokaupan?
Vaihtoehtoja on useita, kuten: Paypal, mobiilimaksut, verkkopankkimaksut, yrityslaina, kuluttajalaina, luotto- ja maksukortit, jne… Maksutapavalikoima riippuu maksunvälittäjästä ja sopimuksestanne heidän kanssaan. Suosittelemme Bamboraa (Visma Pay), jonka saatte helposti kauttamme tilaamalla maksutapojen asennuksen verkkokauppaan. Tarvittaessa kauttamme on saatavilla myös muita maksunvälittäjiä valintasi mukaan.
Saanko asennettua verkkokauppaani helposti toimitustavat?
Kyllä. Suosittelemme Shipit lisäosaa, johon sisältyy monipuolisesti useita toimitustapoja (mm. Posti ja Matkahuolto). Voit valita lisäsosasta haluamasi toimitustavat käyttöön helposti. Saat meiltä Shipit lisäsosan valmiiksi asennettuna. Shipit lisäosan käyttö vaatii sopimuksen Shipitn kanssa.
Miksi tilaisin lisäpalveluja jos voin helposti muokata kotisivujani itse?
Edulliset lisäpalvelut on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole aikaa tai halua opetella kaikke itse. Voit helposti muokata kotisivuja itse halutessasi, mutta kaikki eivät halua tehdä kaikkea omatoimisesti ja silloin me olemme käyettävissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti juuri niitä palveluja, joita asiakas haluaa ja asiakkaalla on valta päättää miten paljon haluaa itse tehdä.
Live Chat
Aloita Chat asiantijamme kanssa ja saat vastauksen kysymyksiisi välittömästi.
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
Lähetä sähköpostia milloin tahansa! Me vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
SOITA MEILLE
Soita meille ja saat välitöntä neuvoa tai apua asiakaspalvelustamme.
X