Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

TÄRKEÄÄ TIETOA

Lue huolellisesti nämä käyttöehdot. Tuotteiden tai palvelujen ostaminen verkkokaupastamme tarkoittaa, että olet lukenut ja hyväksyt nämä ehdot. Verkkokauppamme on Uudet Kotisivut | Kotisivukauppa24 ja se toimii Internet-osoitteessa: https://kotisivukauppa24.fi

 

 

LISENSSI JA TUOTTEIDEN KÄYTTÖ

Voit ostaa niin monta tuotetta kerralla kuin haluat. Saat käyttää yhtä tuotetta tai palvelua vain yhteen verkkosivustoon ja tuotteiden kopiointi, jäljentäminen, tallentaminen toista verkkosivua varten ja muu vastaava uudelleenkäyttö on kielletty. Jos haluat käyttää samaa tuotetta toisella verkkosivustolla, sinun on ostettava tuote uudelleen.

 

 

KUVAT, LEIKEKUVAT, VIDEOT JA FONTIT

Kaikki tuotteissamme käytetyt kuvat, leikekuvat, fontit ja videomateriaalit ovat rojaltivapaita ja ovat olennainen osa tuotteitamme. Sinulla on oikeus käyttää kuvia, leikekuvia, fontteja ja videomateriaalia vain osana verkkosivustoa, jonka yhteydessä kuvat toimitetaan. Voit käyttää kuvia, leikekuvia, fontteja ja videomateriaaleja vain yhden projektin tekemiseen. Kaikenlainen erillinen käyttö tai jakelu on ehdottomasti kielletty. Kaikki malleissa käytetyt kuvat ja piirrokset tulevat samassa tilauksen toimituksen yhteydessä, asennettuna sivupohjaan. Asiakas vastaa lisäämistään kuvista ja niiden tekijänoikeuksista.

 

Jotkut Flash-tekniikalla animoidut mallit voivat sisältää tehosteita, jotka on luotu seuraavilla ohjelmistopaketeilla: Adobe AfterEffects, 3DMax. Jos haluat selvittää, esiintyvätkö tällaiset vaikutukset tietyssä mallissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme jatkokäsittelyä varten.

Huomioithan, että näiden muokkaamiseen tarvitaan asianmukainen ohjelmisto ja taidot. Vaihtoehtoinen tapa on palkata joku tekemään se puolestasi.

 

 

MUUTOKSET

Sinulla on oikeus tehdä haluamasi muutokset verkkosivustoon, jonka olet tilannut verkkokaupastamme.

 

 

LUVATON KÄYTTÖ

Et saa sijoittaa mitään tuotteitamme, muokattuja tai muokkaamattomia, levykkeelle, CD-levylle, verkkosivustolle tai muihin medioihin. Et myöskään saa uudelleenjakaa tai jälleenmyyndä tuotteita ilman yrityksemme etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

 

 

OMISTUS

Et vaadi omistusoikeutta tai yksinoikeutta mihinkään tuotteisiimme, muokattuina tai muokkaamattomina. Kaikki tuotteet ovat riippumattomien sisällöntarjoajien omaisuutta. Tuotteitamme tarjotaan sellaisenaan ilman minkäänlaista suoraa tai epäsuoraa takuuta. Yrityksemme tai sen edustajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa vahingoista, mukaan lukien suorat, epäsuorat, erityiset, rangaistavat, satunnaiset, välilliset tai muut menetykset, jotka johtuvat tuotteidemme käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää niitä.

 

 

ASENNUKSET

Toimitamme kaikki verkkosivumallit valmiiksi asennettuna asiakkaan palvelimelle sellaisenaan. Asiakas voi hankkia web-hotellin meiltä tilauksen yhteydessä tai erikseen tai asennus voidaan tehdä asiakkaan palvelimelle. Jos asennus tehdään asiakkaan palvelimelle, asiakas vastaa palvelimen riittävyydestä kaikilta osin tilatulle sivustolle ja toimittaa tarvittavat tunnukset meille asennusta varten. Asiakas ei voi edellyttää meitä hankkimaan tunnuksia kolmannen osapuolen tarjoamalle palvelimelle.

 

 

PETOSTEN TARKISTUS

Asiakkaan osto voidaan keskeyttää manuaalisen petostentorjunnan vuoksi 10–20 minuutiksi sekä se voidaan keskeyttää pidemmäksi ajaksi vakavampien tutkimusten vuoksi. Petostentorjunta tapahtuu, koska yhä useammat petostapahtumat ovat peräisin henkilöiltä, ​​jotka eivät ole ostamisen aikana käytettyjen luottokorttien todellisia haltijoita.

 

 

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT

 

Emme ole missään vastuussa mahdollisten kolmansien osapuolien tarjoamista palveluista, tuotteista tai muistakaan tekemisistä. Jos asiakas käyttää kolmansia osapuolia, asiakas on vastuussa kaikista heidän tekemisistään.

 

 

REKISTERÖITYMINEN JA OSTAMINEN

Sivustolta ostaminen voi mahdollisesti edellyttää rekisteröitymistä. Jos rekisteröinti suoritetaan, suostut toimittamaan meille rekisteröintiiin vaaditut tiedot. Jokainen rekisteröinti on tarkoitettu vain omaan käyttöön. Emme salli:

 

  • muiden henkilöiden käyttää rekisteröityjä osioita nimelläsi;
  • useille käyttäjille pääsyä yhdellä rekisteröidyllä tunnuksella. Olet vastuussa omista tunnuksistasi ja luvattoman käytön estämisestä.
  • Uudet Kotisivut | Kotisivukauppa24 pidättää ainoan oikeuden hyväksyä tai hylätä rekisteröintisi tai lopettaa rekisteröity tilisi hyväksymisen jälkeen mistä tahansa syystä, jota pidämme sopivana.

 

 

VIRHEET, KORJAUKSET JA MUUTOKSET

 

Emme takaa, että sivusto on virheetön, viruksilta tai muilta haitallisilta komponenteilta suojattu tai että viat korjataan. Emme takaa, että sivustolla tai sen kautta saatavilla olevat tiedot ovat oikeita, tarkkoja, oikea-aikaisia ​​tai muuten luotettavia. Voimme tehdä muutoksia Sivuston ominaisuuksiin, toimintoihin tai sisältöön milloin tahansa. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan muokata tai poistaa asiakirjoja, tietoja tai muuta sisältöä.

 

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN SISÄLTÖ

 

Kolmannen osapuolen sisältö voi näkyä sivustolla tai siihen voi päästä sivuston linkkien kautta. Emme ole vastuussa mistään virheistä, kunnianloukkauksesta, laiminlyönneistä, valheellisuudesta, säädyttömyydestä, pornografiasta tai rienaamisesta lausunnoissa, mielipiteissä, esityksissä tai muussa sisällön muodossa sivustolla. Ymmärrät, että kolmannen osapuolen sisällössä olevat tiedot ja mielipiteet edustavat yksinomaan kirjoittajan ajatuksia, eivätkä ne ole myöskään tukeneet eivätkä välttämättä heijasta meidän ajatuksiamme.

 

 

LAITON TOIMINTA

 

Pidätämme oikeuden tutkia valituksia tai muita tämän sopimuksen rikkomuksia ja ryhtyä kaikkiin aiheellisina pitämiimme toimiin, mukaan lukien muun muassa epäillystä laittomasta toiminnasta ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille, sääntelyviranomaisille tai muille kolmansille osapuolille ja kaikkien tarvittavien tai tarkoituksenmukaisten tietojen luovuttaminen tällaisille henkilöille tai yhteisöille, jotka liittyvät profiiliin, sähköpostiosoitteisiin, käyttöhistoriaan, lähetettyihin materiaaleihin, IP-osoitteisiin ja liikennöintitietoihin.

 

 

VASTUURAJOITUS

 

Me ja sidosryhmämme emme ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista, vaatimuksista, vastuista tai muista vaateista, jotka johtuvat millään tavalla sivuston tai siitä saatavien palveluiden tai tuotteiden virheistä tai laiminlyönneistä, niiden saatavuudesta tai keskeytyksestä, sivuston tai sen mahdollisten ominaisuuksien, sivuston käytön, sivuston sisällön tai mahdollisen viivästymisen tai epäonnistumisesta, kun sivusto on asiakkaan hallinnassa.

 

 

OIKEUSALUE JA RIITA-ASIAT

 

Käyttämällä verkkokauppaamme suostut siihen, että kaikkeen tämän verkkosivuston käyttöön ja / tai sen tuotteiden myyntiin liittyviin asioihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat pyritään ensisijaisesti osapuolten kesken ja toissijaisesti palvelun tarjoajan kotipaikan oikeusasteissa.

 

 

TIETOJEN ILMOITTAMINEN TAI JAKAMINEN

 

Asiakas ei saa paljastaa mitään tilaustietoja kolmanssille osapuolille, mukaan lukien, Tilaustunnus, latauslinkki, jne.

 

Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

X