Hyvä tietää ostaessasi uudet kotisivut

Hyvä tietää ostaessasi uudet kotisivut

Olemme luetelleet 9 kohtaa, jotka on hyvä tietää ostaessasi uudet kotisivut verkkokaupastamme. Valmis kotisivupohja on erinomainen valinta yrityksesi kotisivuksi, eikä yhtään kalliin kotisivutoimiston tekemiä kotisivuja huonompi – päinvastoin: kotisivukauppamme kaikki verkkosivut toimivat täydellisesti mobiililaitteilla, ne ovat poikkeuksetta ammattilaisten tekemiä ja ne on testattu yksittäisiä verkkosivuja monipuolisemmin.

 1. Kotisivujen käyttö ei vaadi aimepaa kokemusta tai koodaustaitoja
 2. Käytössäsi on satoja video- ja muita oppaita sekä asiantuntijoidemme apu
 3. Tarvitseko webhotellin?
 4. Yrityksen domain eli verkkotunnus (URL)
 5. Mikä on SSL-salaus ja miksi tarvitset sen?
 6. WordPress verkkosivujen turvallisuus
 7. Miten tilaat verkkosivut
 8. Sisältyykö verkkosivuihin samat asiat kuin esikatseltavassa sivustossa?
 9. Onko sinun pakko tilata lisäpalveluja tai webhotellia?

1. Kotisivujen käyttö ei vaadi aiempaa kokemusta tai koodaustaitoja

Et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista kotisivujesi käyttämiseen. Kotisivuille asennetaan todennäköisesti maailman paras kotisivueditori eli kotisivujen muokkaustyökalu, jonka lisäksi kotisivusi on asennnettu maailman suosituimmalle julkaisujärjestelmälle: WordPressille.

Kotisivueditorin käyttö ei vaaadi korkeakoulututkintoa ja kokematon käyttäjäkin oppii perusasiat hetkessä. Jos osaat ”raahata” hiirellä asioita paikasta toiseen ja kirjoittaa tekstiä tietokoneellasi, osaat muokata myös kotisivujasi. Tekstien muokkaus, kuvien vaihto, osioiden siirtäminen / lisääminen / poistaminen, värien muuttaminen ja muut perusasiat onnistuvat hetkessä ja saatavilla on myös paljon monipuolisempia toimintoja (popup-ikkunta, lomakkeet, galleriat, jne.

Jos innostut luomaan uutta sisältöä laajemmin, kotisivueditoriin on saatavilla myös satoja laajennuksia sisältävä lisäsoa Elementor PRO vain 15,00€ /vuodessa.

2. Käytössäsi on satoja video- ja muita oppaita, sekä asiantuntijoidemme apu

Kirjastosta löydät vaivatta satoja viedoita ja muita oppaita kotisivujen käyttöön, selkeästi selitettynä ja helposti ymmärrettävänä. Jos tuntuu että oppaista ei löydy apua tai jäät ”jumiin” kotisivujesi kanssa, asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan nopeasti.

3. Tarvitsetko webhotellin?

Kyllä, webhotelli on pakollinen – tilasitpa kotisivusi sitten mistä tahansa. Webhotelli on fyysinen tila (palvelin), jonne kotisivujesi tiedotot asennetaan ja tämän lisäksi webhotelleissa on muitakin hyödylllisiä ominaisuuksia (sähköpostit, varmuuskopioinnit, jne.) Webhotellin pitää olla WordPress yhteensopiva, levytilaa pitää olla riittävästi, SSL-salaus on erittäin suositeltava, webhotellin pitää olla riittävän suorituskykyinen (1GB RAM) ja helppokäyttöinen hallintapaneeli on hyvä olla.

Jos sinulla ei vielä ole webhotellia tai et tiedä mikä olisi paras vaihtoehto, voit tilata meiltä kotisivujesi yhteydessä kotisivuille tai verkkokaupalla valmiiksi räätälöimämme webhotellin yrityksesi verkkotunnuksella edullisesti.

4. Yrityksen domain eli verkkotunnus (URL)

Verkkosivut tarvitsevat domainin eli verkkotunnuksen (URL), joka on verkkosivujesi osoite. Verkkotunnuksia on saatavilla useilla eri päätteillä. Suomessa toimiville yrityksille .fi-päätteinen verkkotunnus on hyvä valinta, kun vastaavasti kansainvälisille toimijoille esimerkiksi .com-päätteinen on suosittu valinta. Voit myös varata useampia verkkotunnuksia tarvittaessa. Kaikki verkkotunnukset eivät aina ole vapaana ja voit helposti tarkistaa verkkotunnuksen saatavuuden tästä. Autamme tarvittaessa sopivan verkkotunnuksen valinnassa yrityksellesi.

5. Mikä on SSL-salaus ja tarvitsetko sen?

Verkkosivut tarvitsevat domainin eli verkkotunnuksen (URL), joka on verkkosivujesi osoite. Verkkotunnuksia on saatavilla useilla eri päätteillä. Suomessa toimiville yrityksille .fi-päätteinen verkkotunnus on hyvä valinta, kun vastaavasti kansainvälisille toimijoille esimerkiksi .com-päätteinen on suosittu valinta. Voit myös varata useampia verkkotunnuksia tarvittaessa. Kaikki verkkotunnukset eivät aina ole vapaana ja voit helposti tarkistaa verkkotunnuksen saatavuuden tästä. Autamme tarvittaessa sopivan verkkotunnuksen valinnassa yrityksellesi.

6. WordPress kotisivujen turvallisuus

WordPress on maailma suosituin julkaisujärjestelmä ja tästä syystä johtuen myös usein hakkerit kokeilevat siihen taitojaan toistuvasti. WordPressin turvallisuutta voidaan kuitenkin parantaa huomattavasti asentamalla oikeat lisäosat, muuttamalla joitakin asetuksia ja yksilöimällä hallintapaneelin kirjautumisosoite. Tämä pätee aina, tilasitpa kotisivusi mistä tahansa ja valitettavasti useat kotisivujen tekijät jättävät tämän kokonaan huomioimatta tai myyvät sitä satojen eurojen lisäpalveluna. Me turvaamme halutessasi kotisivusi jo asennuksen yhteydessä edullisella lisäpalvelulla, jonka voit helposti valita kotisivutilauksen yhteydessä.

7. Miten tilaat verkkosivut verkkokaupasta?

Verkkosivujen tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja voit aina pyytää neuvoa tai apua asiakaspalvelustamme, autamme sinua tilauksesi kanssa ja sopivan sivupohjan valinnassa.

 1. Valitse kaupasta sopiva sivupohja (rajaa hakua tarvittaessa kategorioista)
 2. Valitse halaumasi lisäpalvelut
 3. Valitse webhotellivaihtoehto
 4. Lisää tilauksesi ostoskoriin ja tilaa verkkosivut
 5. Saat verkkosivut valmiiksi asennettuna yhden arkipäivän kuluessa (asennusaika saattaa muuttua tilatuista lisäpalveluista riippuen)

Kun olemme asentaneet tilauksesi, toimitamme sinulle suojatulla yhteydellä tunnukset uudelle verkkosivullesi ja pääset muokkaamaan sivuja kuten haluat. Tarvittaessa autamme ja neuvomme kotisivujen käytössä.

8. Sisältyykö verkkosivustoon samat asiat kuin esikatselussa on?

Kyllä sisältyy. Voit käyttää verkkosivullasi vapaasti kaikkia teemaan sisältyviä kuvia ja muita elementtejä. Et kuitenkaan saa jälleenmyydä eteenpäin teemaa tai osia siitä.

9. Onko minun pakko tilata lisäpalveluja tai webhotellia?

Ei ole. Lisäpalvelut voit tilata tai jättää tilaamatta oman tarpeesi ja harkintasi mukaan. Voit myös tilata lisäpalveluja helposti myöhemmin, mikäli niille ilmenee tarvetta.
Sinulla voi jo olla valmiiksi olemassa kotisivut, jotka haluat korvata uusilla tai olet hankkinut webhotellin jo etukäteen. Pyydämme sinulta vain tunnukset ja kirjautumisosoitteen uuteen webhotelliisi, jotta voimme asentaa uudet verkkosivusi.