Webhotelli ja Domain

Webhotelli ja Domain

 

Mikä on webhotelli ja miksi se on välttämätön?

Webhotelli eli palvelintila on fyysinen säilytystila, jonne verkkosivusi asennetaan ja se on välttämätön poikkeuksetta kaikille verkkosivuille. Sinne sijoitetetaan kaikki tiedotot ja tietokannat, joita verkkosivusi tarvitsevat toimiakseen Internetissä.  Toisinaan webhotelleihin sisältyvät myös sähköpostipalvelut, vaikka nykyään on suositumpaa käyttää sähköposteihin pilvipalveluja kuten Office 365 tai Google G Suite.

Hyvissä webhotelleissa on helppokäyttöinen hallintapaneeli, kuten cPanel, jolla voidaan hallita sähköposteja, tietokantoja, kotisivujen tiedostoja, varmuuskopiointia ja paljon muuta. ÄLÄ ota webhotellia, johon voidaan saada yhteys pelkästään FTP-tiedonsiirrolla. Nämä ovat usein hankalia käyttää ja monimutkaisia hallinnoida.

Webhotellin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hallintapaneelin tyyppi (esim. cPanel, webhotellin keskusmuistin määrä (Suorituskyky), sallittu liikennemäärä ja jossakin määrin levytilan määrä (tätä voi kasvattaa usein edullisesti).

Webhotellin voit valita sadoilta eri palveluntarjoajilta (suosittelemme kotimaista) ja vaihtoehtoja eri hinnoilla on laidasta laitaan, jolloin voi tuntua vaikealta valita sopiva sadoista vaihtoehdoista.

Meiltä saat webhotellin räätälöitynä tuotteillemme. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta sopivan verkkosivutilauksen yhteydessä, jos sinulla ei vielä ole webhotellia hankittuna.

 

  • Ilmainen webhotelli

Tämä webhotelli sopii hyvin, jos haluat hyvin pienet kotisivut yritykselle. Jos kotisivuillasi on pari kuvaa ja vähän tekstiä, etkä välitä omasta verkkotunnuksesta – voit valita tämän ratkaisun. Suurimmalle osalle kotisivuja tämän webhotellin suorituskyky ei ole riittävä.

Tätä webhotellia emme tarjoa verkkokaupoille, koska se ei ole riittävä suorituskyvyltään ja verkkokauppasi ei toimisi riittävän hyvin tässä webhotellissa.

 

  • Webhotelli RAJATON

Tämä webhotelli sopii erinomaisesti lähes kaikille kotisivuille, joita tarjoamme verkkokaupassamme ja suosittelemme valitsemaan Webhotelli RAJATON palvelun samalla kun tilaat WordPress kotisivut yrityksellesi. Tässä webhotellissa on kaikki mitä WordPress kotisivuillesi tarvitset: 2000Mb levytilaa, 1Gb keskusmuistia, cPanel-hallintapaneeli, MySQL tietokannat, yrityksen sähköpostit, rajattomasti liikennettä ja paljon muuta…

Emme tarjoa tätä webhotellia verkkokaupoille, koska hyvisssä verkkokaupoissa pitää olla parempi suorituskyky.

 

  • Webhotelli TEHO

Webhotelli TEHO on räätälöity verkkokaupoille sekä suurille kotisivuille ja se on lähes puolet edullisempi kuin monet vastaavat palvelut. Tämä webhotelli on erinomainen ratkaisu verkkokaupallesi (esimerkiksi oma verkkokauppamme on asennettu tähän webhotelliin) ja siinä riittää potkua vilkkaampaankin kaupankäyntiin netissä: 5000Mb levytilaa, 2-4Gb keskusmuistia, riittävästi liikennettä, MySQL-tietokannat, cPanel-hallintapaneeli ja erinomainen tuki. Jos haluat verkkosivujesi toimivan kuin ajatus, on tämä webhotelli ehdottomasti paras ratkaisu.

Vertaile webhotellejamme tästä tai kysy lisää asiakaspalvelustamme ja me neuvomme oikean webhotellin valinnassa.

 

 

Mikä on domain, eli verkkotunnus ja miten saan sellaisen?

Domain, eli verkkotunnus on verkkosivujesi osoite Internetissä. Ilman omaa verkkotunnusta, verkkosivujasi on vaikea löytää – ainakaan hakukoneista. Pidetään tämä homma simppelinä: tarvitset oman verkkotunnuksen, jos haluat harjoittaa uskottavaa liiketoimintaa tai löytyä Internetistä, sinulla ei ole oikein vaihtoehtoja. Onneksi verkkotunnukset ovat aika edullisia ja meillä ne sisältyvät maksullisiin webhotelleihin ilman lisähintaa.

Verkkotunnuksia on saatavilla eri päätteillä vaikka kuinka paljon (.fi, .com, .net, .info, .org, jne…). Suosittelemme valitsemaan FI-päätteisen verkkotunnuksen, jos toimit Suomessa. Kansainvälisessä liiketoiminnassa .COM päätteinen verkkotunnus on hyvä vaihtoehto.

Verkkotunnuksen, kuten webhotellinkin, voit tilata useilta palveluntarjoajilta ja hinta on kaikilla jokseenkin sama. Kannattaa tilata verkkotunnus aina webhoteliin kanssa samasta paikasta, niin vältytään verkkotunnuksen siirtämisiltä tai uudelleenohjaukselta – pääset kaikista helpoimmalla ja edullisimmin. Osa verkkotunnuksista on jo varattu ja niitä et luonnollisesti voi varata itsellesi.

Voit helposti tarkistaa verkkotunnuksen saatavuuden verkkosivutilauksen yhteydessä verkkokaupastamme ja tilata sen webhotellin yhteydessä. Me yhdistämme verkkotunnuksen webhotelliisi automaattisesti, eikä tämä vaadi sinulta mitään toimia.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme, jos tarvitset apua verkkotunnuksen valinnassa.