Räätälöity opasvideo verkkosivuille

Räätälöity opasvideo verkkosivuille

 

Verkkosivujen käyttöön on olemassa satoja videoita ja muita oppaita, mutta silti jokainen sivusto on omanlaisensa sisällöltään ja ominaisuuksiltaan. Ei ole kahta samanlaista sivustoa, jonka takia ei myöskään ole jokaiselle sivulle käyttöohjetta, joka olisi tehty juuri sinun sivustollesi.

 

Räätälöity opasvideo on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole kiinnostusta tai riittävää englannin kielen taitoa opiskella oman sivustonsa käyttöä massoille tarkoitetuista oppaista. Me tunnemme WordPressin ja Elementor editorin, kuin omat taskumme. Asiantuntijamme kuvaa videon omilta verkkosivuiltasi sen jälkeen, kun se on asennettu ja käyttövalmis.

 

Videolla käydään yksityiskohtaisesti suomenkielisen selostuksen kanssa läpi kaikki ne toiminnallisuudet, joita tarvitset uuden sivustosi käyttämiseksi. Saat käyttöösi yhden tai useamman videon, riippuen sivustosi laajuudesta. Esimerkiksi verkkokaupoille kuvaamme erillisen videon tuotteiden hallintaan, koska se on oma laaja kokonaisuutensa.

 

Videot on tehty helposti ymmärrettäviksi ja aloittelijankin on helppo ymmärtää, miten kaikki tapahtuu. Takaamme että räätälöidyn opasvideon katsottuasi osaat tehdä kaikki tarvittavat muutokset verkkosivuillesi ja laajentaa niitä toivomallasi tavalla. Olemme saaneet useilta asiakkailtamme positiivisen palautteen selkeistä videoista ja kukaan ei vielä ole kysynyt lisätietoja tai apua verkkosivujen käytössä katsottuaan videon.

 

Video lähetetään sinulle ja se on vapaasti tallennettavissa omalle tietokoneellesi, jonka jälkeen voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat.

 

Alla esimerkki ote videosta, jollaisen teemme myös sinulle.

Videon tilaaminen

 

Videon voit edullisesti tilata palveluistamme ja lisätä sen osotokoriin, valitset vain tuleeko video kotisivuille vai verkkokaupalle. Voit myös valita videon helposti verkkosivutilauksen yhteydessä lisäpalveluista.

Jos sinulla on kysyttävää räätälöidystä opasvideosta, kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *