Maksutavat ja verkkosivujen ostaminen

Maksutavat ja ostaminen

 

Olemme tehneet verkkosivujen ostamisen asiakkaillemme helpoksi! Nyt voit ostaa ammattimaiset ja korkealaatuiset verkkosivut verkkokaupastamme ennennäkemättömän edullisesti ja täydentää tilauksesi räätälöidyillä lisäpalveluilla. Palvelumme on tarkoitettu pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluvat uudistaa nykyiset verkkosivut tai hankkia ensimmäisen verkkokaupan tai kotisivut yritykselle.

Tässä artikkelissa kerromme:

  1. Miksi sinun kannattaa ostaa uudet verkkosivut verkkokaupastamme, eikä käyttää kotisivukoneita tai kalliita kotisivujen tekijöitä.
  2. Mitä maksutapoja sinulla on käytettävissäsi
  3. Miten ostat uudet verkkosivut yrityksellesi

 

 

Miksi ostaa uudet verkkosivut verkkokaupastamme?

 

Kaikki verkkokauppamme sivustot ovat ammattilaisten tekemiä ja ne toimivat täysin moitteetta, sekä skaalautuvat erinomaisesti myös mobiililaitteille. Toinen ja yhtä hyvä syy on hinta ja toimitusaika: saat täysin toimivat ja käyttövalmiit verkkosivut valmiiksi asennettuna yhdessä arkipäivässä. Yksinkertaisimmillaan vaihdat vain kuvat (jos haluat) sekä omat tekstisi ja uudet verkkosivusi ovat sillä valmiit.

 

Kotisivujen tekijöiden tekemät kotisivut ovat usein kalliita, eivätkä ne ole juuri sen kummempia kuin mitkään muutkaan verkkosivut – usko pois, koska me olemme tehneet kotisivuja yrityksille menestyksekkäästi jo vuodesta 2014. Kotisivujen tekijöiltä saat toki sivuston omilla kuvillasi ja teksteilläsi (tai sitten joudut nekin lisäämään itse), jonka lisäksi sivustolla on haluamasi osiot ja asiat. Toimitusaika on keskimäärin 2-4 viikkoa, mutta voi mennä pari kuukauttakin. Tämän lisäksi saat olla onnellinen, jos lasku työstä on alle nelinumeroinen. Kaiken kukkuraksi kotisivujen tekijät käyttävät usein aivan samankaltaisia sivupohjia kotisivuillesi, kuin mitä saat verkkokaupastamme ja he muokkaavat siitä toivomasi kaltaisen.

Tilatessasi uudet verkkosivut verkkokaupastamme saat täysin käyttövalmiin sivuston yhdessä arkipäivässä, jota on helppo muokata itse verkkosivuille asennetulla Elementor editorilla. Vaihdat kuvat, tekstit ja paljon muuta parilla hiiren klikkauksella. Elementor editorissa on satoja valmiita osioita joita voit lisätä sivustolle valikosta näppärällä Drag & Drop toiminnolla tai voit yhdellä klikkauksella poistaa ne osiot, joita et tarvitse. Voit myös valita, haluatko näyttää mobiililaitteilla vähemmän sisältöä kuin tietokoneiden työpöytänäytöillä. Ja niin paljon muuta…

Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta tai osaamista, koulutuksesta puhumattakaan, uuden verkkosivustosi muokkaamiseen. Ohjeet sivustosi käyttöön löytyy videokirjastostamme ja lisää ohjeita on Google pullollaan tai voit tilata meiltä verkkosivuillesi räätälöidyn video-oppaan edullisesti, jonka lisäksi asiakaspalvelumme on aina tarvittaessa apunasi. Saat takuulla verkkosivuista oman näköisesi helposti, etkä varmasti maksa liikaa.

 

Kotisivukoneet on kiva juttu ja aika suosittujakin, varsinkin uusien yrittäjien keskuudessa. Kotisivukoneillakin on valittavissa muutamia sivupohjia, joiden päälle voit rakentaa uudet verkkosivusi ja vielä aika helposti. Tämän lisäksi ne ovat usein ilmaisia (vaikuttavat siltä) tai eivät maksa yhtä paljon kuin ammattilaisten tekemät kotisivut. Tosin kotisivukoneiden kotisivuisssa on aina kuukausimaksuja, joiden suuruus riippuu tilaamistasi palveluista ja lisätuotteista – eli ne voivat loppujen lopuksi tulla vähän kalliiksi pidemmällä aikavälillä.

Mutta miksi sitten et tekisi itse kotisivukoneella nettisivujasi, vaan ostaisit ammattimaiset verkkosivut verkkokaupastamme? Tähän on monta hyvää syytä, joista alla pari pähkinänkuoressa:

  • WordPress

Kotisivukoneille tehtävät kotisivut eivät sisällä WordPressiä ja niiden laajentaminen ja oikeastaan kaikki muukin on sidottu heidän omiin palveluihinsa, jotka luonnollisesti maksavat aina lisää. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen laajennettavuus sekä muokattavuus on helppoa, jonka lisäksi osaavia tekijöitä on saatavilla tarvittaessa paljon. Tämän lisäksi optimointi on helpompaa, saat nopeamman sivuston ja se voidaan helpommin optimoida hakukoneille (hakukoneoptimointi).

  • Kuukausimaksut

Kotisivukoneissa on poikkeuksetta kuukausimaksuja, joiden suuruus vaihtelee. Toki voit alussa löytää ilmaisen kotisivukoneen, mutta niissä on paljon rajoituksia – esimerkiksi vierailijoiden määrä sivutollasi kuukausittain: kun 10 vierailijaa on käynyt sivustollasi, joudut tämän jälkeen maksamaan lisää jotta sivustosi pysyy auki. Tämän lisäksi monet muut asiat on rajattu ilmaisissa kotisivukoneissa, joten jos päädyt hankkimaan sellaisen – selvitä tarkkaan mitä saat ja mitä maksat halutessasi vähän enemmän. Ilmaisia lounaita kun ei oikein ole olemassa…

Verkkokaupastamme ostattavissa verkkosivuissa ei ole mitään pakollisia kuukausi- tai muitakaan säännöllisiä maksuja. Mahdollisesti valitsemissasi lisäpalveluissa (Webhotelli, WP-ylläpito…)

saattaa olla kuukausikuluja, kuten kaikilla muillakin, mutta kerromme niistä selkeästi palvelun yhteydessä ja et voi vahingossa kausimaksullista lisäpalvelua tilata. Lisäksi kaikissa verkkosivuissamme on Elementor editori, jossa on valittavana runsaasti erilaisia lisäosia ja valmiiksi suunniteltuja osioita ilmaiseksi. Voit siis laajentaa verkkosivujasi maksamatta jokaisesta laajennuksesta ja verkkosivujesi kustannukset eivät kasva sivustosi mukana.

 

 

Mitä maksutapoja sinulla on käytettävissäsi?

 

Verkkokaupastamme löytyy varmasti sopiva maksuvaihtoehto jokaiselle. Käytössämme on luotettava ja tunnettu Visma Pay (Bambora) maksunvälittäjä ja voit luottaa, että maksaminen verkkokaupassamme on turvallista.

Voit maksaa kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla, Visa- ja Mastercard luottokorteilla, Mobiilimaksulla, Joustoluotolla tai Enterpay yrityslaskulla.

Jos olet tilannut lisäpalveluja, jotka laskutetaan valitsemasi sopimuskauden mukaisesti: saat meiltä aina ennen sopimuskauden päättymistä laskun sähköpostiisi tai verkkolaskuna. Jos haluat päättää palvelun saatuasi laskun, ilmoitus sähköpostiin riittää palvelusi päättämiseksi.

Miten ostat uudet verkkosivut yrityksellesi?

 

Verkkosivujen ostaminen on helppoa! Selaile sopivia vaihtoehtoja yrityksesi uudeksi verkkosivuksi sadoista eri vaihtoehdoista. Voit katsoa jokaista sivustoa esikatselutilassa ja tiedät takuulla mitä olet ostamassa. Jos tuntuu että sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja katsotaan yhdessä löytyisikö sopivaa – asiantuntijoillamme on vuosien kokemus ja he osaavat autta oikean sivuston valinnassa.

Kun olet päättänyt minkä sivuston haluat, valitse mahdolliset lisäpalvelut uudelle verkkosivullesi ja lisää valintasi tilaukseen klikkaamalla rasti ruutuun. Voit tustustua lisäpalveluihin verkkokaupassamme tai kysyä niistä lisää asiakaspalvelustamme. Tämän jälkeen sinun tulee valita webhotellivaihtoehto: jos sinulla on webhotelli ja verkkotunnus, valintasi on helppo ”En tarvitse webhotellia”. Jos sinulla ei vielä ole webhotellia hankittuna, suosittelemme valitsemaan webhotellin verkkokaupastamme. Webhotelli RAJATON 2000Mb on erinomainen vaihtoehto pienemmille kotisivuille, kun vastaavasti Webhotelli TEHO 5000Mb on räätälöity verkkokaupoille ja laajemmille kotisivuille.

Valittuasi webhotellin (TEHO tai RAJATON), tiedustelemme vielä minkä verkkotunnuksen (domain) haluat liittää uusiin verkkosivuihisi. Etsi sopiva verkkotunnus ja liitä se tilaukseen, niin me yhdistämme verkkotunnuksen webhotelliisi.

Kun kaikki valinnat on tehty ja olet valmis jatkamaan tilauksesi vahvistamiseen, klikkaa ”Näytä ostoskori” tai voit siirtyä suoraan kassalle ostokärry kuvakkeesta. Tämän jälkeen vain seuraat ohjeita / prosessia sekä maksat valitsemallasi maksutavalla ja saat uuden verkkosivustosi valmiiksi asennettuna seuraavana arkipäivänä.

 

 

Toivottavasti tästä artikkelista oli apua ja jos jokin jäi vielä mieltäsi askarruttamaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *